Shiatsu Massasje

Shiatsu Massasje

Shiatsu (japansk «fingertrykk») er en disiplin som er basert på tradisjonell kinesisk medisin: Gjennom en presis manuell massasje teknikk (akupressur) frigjøres spenningene som er lagret i kroppen og dyp velvære inntreffer.

FORDELENE MED SHIATSU ER VELDIG MANGE:

– nervesystemet roes ned, dette bidrar til god søvn. – motvirker ryggsmerter og leddlidelser; lindrer muskelsmerter. – produksjonen av endorfiner stiger og stress reduseres. – Shiatsu gir en ny følelse av flyt i kroppen og bevegelse blir friere.

HVORDAN SKJER EN SHIATSU?

I en Shiatsu -behandling beholder du klærne på. Myke, komfortable klær er optimalt. Det brukes verken oljer eller kremer. Behandlingen foregår på en futong, en tradisjonelle japanske bomullsmatte som er plassert på gulvet: Du trenger ikke gjøre noe, bare puste og gi slipp. Behandlingen starter med å «intervjue» kroppen for å forstå hvilke spenningsområder du har. “Informasjonen” danner grunnlaget for å sette sammen en spesifikk massasjesekvens for deg. Behandlingen varer omtrent en time og omfatter hele kroppen. Ved å gi trykk med håndflatene og tommelen, utføre tøyninger, med særlig oppmerksomhet på områdene med størst behov er hver behandling forskjellig og spesielt tilpasset din tilstand. Det fine med en Shiatsu-behandling er at den er effektiv for avspenning og hjelper til med å opprettholde velvære over tid.

Om du får Shiatsu regelmessig, vil du føle deg sprekere, mer fleksibel og friere i bevegelse, du vil føle deg mer uthvilt, klar og aktiv.

KONTAKT

Address: Skrivervegen 10, 1920 Sørumsand
Email: zandra@greenbeauty.no
Telefon: 41181668

BEAUTY BEGINS THE MOMENT YOU DECIDE TO BE YOUR SELF - Coco Chanel

Follow Us